
Giresun'da dere taşkını nedeniyle kapanan Alucra-Yağlıdere yolunda ulaşım sağlanmaya başlandı.
Yağlıdere Kaymakamı Kübra Kaplan, Sınır köyünün Sarıhasan mevkisinde menfez yıkılmasına bağlı olarak yolda meydana gelen çökmenin, Karayolları ekiplerinin çalışması sonucunda onarıldığını ve yolun trafiğe açıldığını söyledi.
Bölgede kalıcı çözüm için köprü inşa edileceğini belirten Kaplan, yapılacak çalışmalar dolayısıyla yolu kullanacak sürücülerden dikkatli olmalarını istedi.
Vali Ünlü'den, Yağlıdere Kaymakamı Kübra Kaplan’a Teşekkür
Kaymakam Kaplan’ın yol yapım çalışmalarını takibi sırasında; Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Üçtepe Belediye Başkanı Hacı Gasım Akıllı, İl Genel Meclis Üyesi Temel Işık, Köy ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.
Vali Ünlü, yaşanan olumsuzlukların giderilmesi ve kapanan yolların açılması için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışan Kaymakam Kaplan ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederek; “An itibariyle Yağlıdere-Alucra İl Karayolları Şantiyesi. Kaymakamımız yol açma çalışmalarını bizzat takip ediyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle görev yapan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” paylaşımında bulundu.
Yorum Yazın